Despre noi

Despre Noi

Campanii de verificare

În gospodării

CINE ESTE ASPA?

Țintim să rezolvăm definitiv problema animalelor fără stăpân din București

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor București (ASPA) este un serviciu public de interes local din cadrul Primăriei Municipiului București care se ocupă de gestionarea câinilor fără stăpân de pe domeniul public și de asigurarea protecției și bunăstării animalelor din București. ASPA deține trei adăposturi pentru câini: ASPA Pallady, ASPA Bragadiru și ASPA Mihăilești. În prezent, ASPA Pallady este închis pentru modernizări, iar în cele doua centre funcționale se află aproximativ 2.000 de câini.

MISIUNEA ASPA
Să transformăm Bucureștiul într-o capitală prietenoasă pentru animale și să luptăm pentru a nu mai exista câini fără stăpân pe străzile orașului.
O societate sănătoasă din punct de vedere moral este cea ai cărei cetățeni trăiesc în armonie perfectă cu animalele din jurul lor, oferindu-le acestora afecțiunea și atenția necesară. În viziunea noastră, locul animalelor nu este nici pe străzi și nici în centre de adopție (adăpostul nu e ACASĂ), ci în cadrul unei familii, bucurându-se de respectul cuvenit unui membru al familiei.

0 +

Animale sterilizate

0 +

Câini capturați

0 +

Câini adoptați

Valorile ASPA

Educație

Provocarea cea mai mare este de a cultiva în conștiința oamenilor dragostea, respectul și acțiunea civică pentru protejarea dreptului la viață al animalelor. Educația este coloana vertebrală a succesului ASPA în menirea sa de serviciu public.

Prevenţie

Una dintre problemele importante ale orașului este prezența continuă a animalelor fără stăpân pe străzi. Acordăm o atenție deosebită prevenirii abandonului și a înmulțirii necontrolate a animalelor.

Bunăstarea animalelor

Pentru ASPA, bunăstarea animalelor este un deziderat fundamental. Eforturile instituției sunt canalizate cu prioritate către sănătatea și bunăstarea animalelor din centre.

Transparență

Comunicăm într-o manieră promptă și deschisă, prin multiple canale. Este modalitatea prin care putem construi o relație solidă, de încredere cu bucureștenii.

Implicare

Parteneriatul cu asociațiile de profil și cu cetățenii este un instrument important în atingerea obiectivelor, o resursă valoroasă pe care suntem interesați să o utilizăm.
Vrei să discuți cu noi?

VINO în audiență!

Marți de la 10:00 la 14:00
Joi de la 10:00 la 16:00

Pentru a solicita audienţe, cetǎţenii sunt rugaţi sǎ sune la 021 312 95 55 sau sǎ transmitǎ o cerere la adresa de email [email protected], care să cuprindǎ datele de identificare, datele de contact și o scurtă descriere a problemelor ce urmeazǎ a fi prezentate.

Contact

Ia legătura cu noi

Dacă dorești o audiență sau orice alte informații, te rugăm să ne vizitezi la sediul nostru din București sau să ne contactezi folosind informațiile de mai jos:

Vizitează-ne:

Strada Constantin Mille 10, București

Sună-ne:

021 312 9555 / Fax: 021 312 9510
Preferi să te contactăm noi?

Trimite-ne o solicitare

Vom analiza mesajul tău și te vom contacta dacă este cazul