Vezi catalogul online cu câini disponibili!

  • Peste 1700 de câini din adăposturile ASPA
  • Actualizat săptămânal
  • Ușor de filtrat și intuitiv
  • Imagini și detalii la fiecare câine
  • Solicitări de adopție prin telefon sau WhatsApp
Click pe buton pentru a vedea catalogul!

ADOPTĂ
un câine din adăpost

Anual mii de câini ajung în adăposturile publice din cauza unei concepției eronate că un câine de rasă comună este inferior unuia de rasă pură.

Câinii de rasă comună sunt mai rezistenți și mai ușor de dresat decât majoritatea câinilor de rasă pură!

Cainii de rasa din anunturile de pe Internet nu sunt de cele mai multe ori cu adevarat de rasa pura. Acestia sunt inmultiti ilegal de persoane care nu tin de bunastarea animalelor sau de regulile de monta. Asa se face ca dezvolta diferite boli imediat dupa ce sunt cuparati si, dupa o vreme, vei constata ca nu prezinta caracteristicile rasei promise. Daca ai nevoie neaparat de un caine de rasa, mergi si viziteza o canisa si cumpara doar pui cu pedigree!

Iata si cateva avantaje ale cainilor de rasa comuna:

acestia au un sistem imunitar mult mai puternic

venind din medii provocatoare, sunt foarte loiali noilor stapani

0 +

CÂINI ADOPTAȚI
din 2018

E RÂNDUL TĂU!

PRIMEȘTE UN CÂINE ÎN FAMILIA TA

Află cum poți adopta rapid, ușor și fără costuri un câine

Vizitează Adăposturile ASPA

Vino la unul din adăposturile noastre să cunoști câinii disponibili pentru adopție, îți garantăm că îți vei da seamana imediat care este câinele potrivit pentru tine.

Participă la un târg de adopții

În weekend-uri, organizâm târguri de adopții în diferite zone ale orașului unde prezentăm câțiva din câinii din adăposturile noastre.

Răsfoiește catalogul online

Lucrăm la a adăuga în catalogul online toți câinii din adăposturile noastre. Vezi câinii catalogați până acum și fă o solicitare de adopție.

TÂRGURI DE ADOPȚII

VINO SĂ TRĂIEȘTI BUCURIA
DE A AVEA UN CÂINE

Participă la târgurile de adopții organizate de ASPA și îți garantăm că vei simți bucura pe care o poate emana un cățeluș care primește pentru prima oară atenție de la oameni.

ADĂPOSTURILE ASPA

SALVEAZĂ UN CÂINE
DIN ADĂPOST

ASPA Bragadiru

ASPA Pallady

inchis temporar pentru modernizare

BUCUREȘTIUL ADOPTĂ!

REZULTATELEPROGRAMULUI DE ADOPȚII

Din 2018 de când programul de adopții se derulează la capacitate maximă, am reușit să găsim case pentru peste 10.800 de câini capturați pe străzile capitalei. Aceste rezultate sunt cea mai bună dovadă că românii încep să înțelegă valoarea unui animal de companie și că aleg responsabil, adoptând din adăposturi în loc să cumpere din magazine.

Activitatea ASPA în cifre

Câini adoptați

Datorită adopțiilor am economisit peste
1.2 milioane de euro
de la bugetul capitalei!

 

Echivalentul procedurilor de eutanasiere pentru cei peste 10.800 de câini salvați din adăposturi de bucureșteni responsabili.

TESTIMONIALELE celor care au adoptat

Click pe numele câinelui pentru a-i citi povestea!
Toate aceste testimoniale sunt lăsate de adoptori reali

CATALOG ONLINE

RĂSFOIEȘTE CATALOGUL de câini

Click pe butonul de mai jos pentru a accesa catalogul de câini.

ÎNCĂ NU TE-AI HOTĂRÂT?

ÎNTREBĂRI
FRECVENTE

Adoptând un câine de la adăpost, salvezi o viață și oferi o șansă la un cămin iubitor unui animal care are nevoie. Câinii de adăpost sunt deja vaccinați, deparazitați și sterilizați. De asemenea, adopția contribuie la reducerea comerțului cu animale și la combaterea suprapopulării.

Adăposturile evaluează temperamentul și comportamentul câinilor, putând să ofere informații valoroase despre compatibilitatea cu potențialii adoptatori. E important să discuți deschis cu personalul adăpostului despre stilul tău de viață și așteptările tale pentru a găsi câinele cel mai potrivit.

Câinii ajung la adăpost din diverse motive, nu neapărat din cauza problemelor de comportament. Mulți sunt acolo din cauza schimbărilor în circumstanțele familiei lor anterioare. Adăposturile lucrează pentru a corecta orice probleme de comportament și a asigura adaptarea reușită a câinilor în noile lor cămine.

Procesul de adaptare poate varia de la câine la câine. Unii se pot simți ca acasă în câteva zile, în timp ce alții pot avea nevoie de câteva săptămâni sau chiar luni. Este esențial să oferi multă răbdare, iubire și suport pe parcursul perioadei de adaptare.

Oferind o rutină constantă, exerciții fizice regulate, dresaj pozitiv și multă afecțiune, poți ajuta câinele să se simtă în siguranță și iubit în noua sa casă. De asemenea, este important să acorzi timp pentru socializarea cu oameni și alți câini, pentru a-i construi încrederea și a-i ajusta comportamentul.

Procesul de adopție este foarte simplu: sună-ne și spune-ne ID-ul câinelui ales. Apoi te vom informa privind toți pașii pe care trebuie să îi urmezi. Dacă vrei mai multe detalii, derulează mai jos și vezi articolul dedicat acestei teme!

INFORMEAZĂ-TE

ARTICOLE UTILE PENTRU VIITORI ADOPTatORI

FELICITĂRI!

Te-ai înscris cu succes la crosul din 26 Mai!

Te așteptăm începând cu ora 10!