Kira
Câini adoptați

Kira

Testimonialul de astăzi este despre fericire și despre relația de iubire care s-a legat, chiar de la prima vedere, între Andreea și cățelușa Kira. Andreea a adoptat-o pe Kira toamna trecută, la unul dintre târgurile de adopție organizate de ASPA, iar de atunci se bucură zi de zi una de alta. Seara, după serviciu, Andreea se grăbește acasă, acolo unde Kira o așteaptă în balcon, pentru a o vedea cât mai repede când vine.

O lăsăm pe Andreea să vă povestească despre experiența adopției și despre legătura puternică pe care o are cu fericita Kira:

“Nu știu cum s-a făcut că la muncă am spus că îmi doresc un cățel, iar un coleg mi-a zis că se organizează târg de adopții la sfârșit de săptămână. Era vineri, iar a doua zi am mers direct în Parcul Circului. Când i-am spus dimineață prietenului meu unde mă duc, el mi-a spus: “sigur te întorci acasă cu un cățel!”. Și așa a fost, doar că am venit cu o cățelușă! Cu Kira.

Am văzut-o din prima, îmi amintesc foarte bine, era în a treia cușcă. Eram cu privirea mereu la ea. Când mi-au scos-o din cușcă, m-a pupat din prima secundă în care am pus mâna pe ea! Ce să vă spun, în zece minute am și plecat acasă cu ea, a fost o potrivirea perfectă, dragoste la prima vedere aș putea spune.

S-a adaptat foarte bine, fără probleme. Cam două luni a durat să învețe că trebuie să-și facă nevoile afară. Acum stăm într-un apartament împreună și mă așteaptă să vin acasă de la serviciu în fiecare seară. Nu știu cum să vă zic – i-am spus că trebuie să stea cuminte și că nu vreau să avem probleme și ea a înțeles. 😊 Așteaptă cuminte. Ne înțelegem de minune!

De când a venit căldura mă așteaptă în balcon, iar când ajung lângă bloc și mă vede, fuge repede la ușă. 

În fiecare seară ieșim afară în parcuri, fie în Bazilescu, fie în Mogoșoaia. Ne plimbăm, mergem la pădure, ne simțim bine. Stă zilnic afară cam două ore, o scot și dimineața și seara.

Kira mi-a schimbat viața. De ce? Pentru că m-a responsabilizat. Mă trezesc cu o jumătate de oră mai devreme înainte de plecare, iar seara ieșim la plimbare, zi de zi. Doarme cu mine, o iubesc extrem de mult. Și merge cu mine peste tot, fără probleme!

Recomand tuturor celor care vor să adopte să ia fără griji un cățel care nu este de rasă, așa cum este Kira. Dar putem spune că ea este de “rasa îngrijită”. Kira, la 8 luni ale ei, este atât de frumoasă! E cuminte, frumoasă, deșteaptă! Și este foarte, foarte recunoscătoare! Prima dată când i-am gătit, după ce a mâncat, a stat cu capul în poala mea și m-a lins, nu exagerez, cinci minute. Mi-a mulțumit pentru mâncare.

Kira emană fericire. Toată lumea când o vede mă întreabă cum de este așa de fericită. Dă tot timpul din coadă, nu se ferește de nimeni, nu are frică nici de oameni, nici de nimic. E o cățelușă fericită, cum sper să fie toți cei care își găsesc familii noi la târgurile organziate de ASPA.”