5 Motive Convingătoare pentru a Adopta un Cățel din Adăpost
Adopții

5 Motive Convingătoare pentru a Adopta un Cățel din Adăpost

În articolul de astăzi, îți oferim 5 motive pentru care merită să ADOPȚI UN CĂȚEL din adăpost:

1. Salvezi mai multe vieți – Adoptând un cățel din adăpost nu salvezi doar o viață, ci mai multe, pentru că în acest fel se va elibera încă un loc în adăpost pentru un alt cățel care are nevoie de ajutor.

2. Oferi o a doua șansă la viață unui animal iubitor – Adoptând un cățel din adăpost îi dai acestuia șansa să devină un animal fericit și împlinit. Acasă, alături de o familie iubitoare, orice cățel se va simți mai încrezător și mai liniștit decât într-o cușcă, într-un adăpost.

3. Devii mai activ – Dacă vei avea un cățel vei avea un motiv în plus să faci mișcare, să ieși mai des în parc și să îți faci prieteni noi.

4. Descurajezi crescătoriile ilegale de animale – achiziționarea unui cățel din surse nesigure este o alegere riscantă pentru că deseori aceste animăluțe provin din crescătorii ilegale și nereglementate.

5. Vei avea un prieten pe viață – Cățelul pe care îl iei de la adăpost te va iubi necondiționat toată viața, îți va fi recunoscător și îți va fi alături precum un membru al familiei. Niciodată nu te vei mai simți singur având un astfel de prieten acasă, iar distracția e garantată!