Încarc Evenimente
ADOPTĂ LA ARENĂ!

CONCEPTUL EVENIMENTULUI

Evenimentul ADOPTĂ LA ARENĂ își propune să promoveze adopția responsabilă a câinilor și să încurajeze un stil de viață activ și sănătos, atât pentru oameni, cât și pentru animale.


Ne dorim să evidențiem faptul că adopția unui câine nu aduce doar bucurie și companie în viața unei persoane, ci și o motivație suplimentară pentru a fi mai activ și sănătos.

TÂRG DE ADOPȚII

Evenimentul ADOPTĂ LA ARENĂ presupune organizarea celui mai mare târg de adopții de animale de companie din acest an, câini și pisici.


Consilierii îi vor ghida pe vizitatori în procesul de adopție și le vor oferi informații despre îngrijirea și necesitățile fiecărui animal.


Fiecare adopție responsabilă este premiată de sponsori, pentru a începe cu dreptul această nouă etapă în viața lor.

TOATE INFORMAȚIILE ÎN ACELAȘI LOC

La eveniment vor fi prezenți medici veterinari, dresori și reprezentanți ai asociațiilor de protecția animalelor. Acești specialiști vor oferi adoptatorilor toate informațiile și sfaturile necesare după adopția unui câine. Vor afla tot ce au nevoie despre îngrijirea, educarea și integrarea noului membru al familiei!

ACTIVITĂȚI PLANIFICATE

În cadrul evenimentului, vor fi organizate jocuri și activități sportive pentru copii și adulți, care vor aduce distracție și entuziasm pentru toată familia.

Vor avea loc și demonstrații de dresaj, care oferă divertisment și ilustrează potențialul incredibil al câinilor atunci când sunt educați, precum și beneficiile unei relații armonioase între om și animal.

 

CROS CU CĂȚEI!

DUMINICĂ, 26 MAI, 14:00

În cadrul evenimentului, pe inelul exterior al Arenei Naționale, va fi organizat un cros special pentru oameni și câinii lor, care vor alerga împreună pe o distanță de 1 km.

Participarea la un cros cu câini încurajează un stil de viață activ și sănătos atât pentru oameni, cât și pentru animale. Exercițiul fizic este esențial pentru menținerea unei bune sănătăți și a unei stări de spirit pozitive.

Ambasadorul crosului este ultramaratonistul Andrei Roșu, care deține recordul mondial pentru că a alergat 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe 7 continente.

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ

Regulamentul este disponibil aici.

FORMULAR
ÎNSCRIERE LA CROS

CÂINII - PARTENERI DE ACTIVITĂȚI FIZICE

Câinii nu sunt doar animale de companie, ci și parteneri de activități fizice care ne încurajează să petrecem mai mult timp în aer liber.


Prin plimbări zilnice și activități sportive alături de un câine, îmbunătățim sănătatea fizică și mentală, și ne simțim mai motivați și mai sănătoși.

ÎN LOC DE CONCLUZIE

Vă invităm să vă alăturați evenimentului ADOPTĂ LA ARENĂ! pentru a promova împreună adopția responsabilă a animalelor și beneficiile adopției, și pentru a face o schimbare pozitivă în viața oamenilor
și a câinilor din adăposturi.


Haideți să arătăm împreună cum un câine te ajută să ai o viață activă și sănătoasă!